O nama

UKLJUČITE SE

Naš pokret “movE program” osmišljen je kako bi ljudima omogućio učinkovito, pristupačno i ZABAVNO kretanje gradom i izvan njega.

 

movE:  
  učinkovitost       ekološka svijest        jednostavnost

Zbog sve većeg broja stanovnika, putovanje na posao počelo je predstavljati sve veći problem. Naša tvrtka nudi čitav niz proizvoda koji predstavljaju budućnost kretanja.

BICIKLI:
  • COMPACT: Sklopivi aluminijski električni bicikl za gradski prijevoz. Može se sklopiti i odnijeti od ureda do kuće. Zaboravite svakodnevne brige oko parkiranja ili zaključavanja bicikla. Gdje god krenuli, vaš bicikl ide s vama! Jednostavno se unosi u vlak, brod ili automobil.
  • TREKKINGČvrst aluminijski e-bicikl, dometa do 60 kilometara, što ga čini savršenim za gradsku ili vangradsku vožnju. Savršeno prijevozno rješenje za svakodnevni odlazak na posao ili idealni pratilac u slobodno vrijeme i rekreaciji.
E-SKUTERI:

Idealni za kratke gradske relacije. Možete birati između modela od legure (ET) ili karbonskih vlakana (ET MINI). Zahvaljujući snažnom LG akumulatoru, skuter će svaki dan imati dovoljno energije za vaš dolazak i odlazak s posla. Jednostavno se koristi i sklapa u sekundi. Svoj omiljeni ET možete ponijeti gdje god išli.